Assortiment

Alle broden rijzen op basis van een natuurlijke zuurdesem en ondergaan een lang fermentatieproces. Hierdoor worden de fytinezuren die aanwezig zijn in de graanvezels afgebroken en worden de mineralen beter opgenomen door ons lichaam. Door de lange fermentatietijd en de aanwezige melkzuurbacteriën heeft het brood een hogere voedingswaarde en is makkelijker verteerbaar. 
Hou er rekening mee dat dit een artisanaal product is en dat het brood dag per dag kan verschillen. 

Naast brood vind je bij ons ook koekjes, cake en gebak.

tarwebrood

Dit is ons basisbrood. Het brood wordt op gewicht verkocht en we snijden het brood in 2 moest je een kleiner stuk willen.

Ingrediënten: tarwemeel, roggemeel, water, zeezout.

Beschikbaar: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Prijs: 6,5 euro/kg

GRANENBROOD

Het granenbrood is een tarwebrood waar havermoutpap aan toegevoegd wordt. Hierdoor krijg je een nog smeuigere broodkruim. Verder worden er geroosterde zonnebloempitten, lijnzaad en gekiemde boekweit en rogge aan toegevoegd. Het brood wordt op gewicht verkocht en we snijden het brood in 2 moest je een kleiner stuk willen.

Ingrediënten: tarwemeel, roggemeel, havermout, zonnebloempitten, lijnzaad, boekweit, roggekorrel, water en zeezout.

Beschikbaar: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Prijs: 7 euro/kg

spelt - emmerbrood

Het spelt- emmerbrood is 80% volkoren spelt met 20% volkoren emmertarwe aan toegevoegd. Emmertarwe is een oertarwe en een voorloper van khorasan (a.k.a. kamut). Dit brood kan enkel in zijn geheel gekocht worden.

Ingrediënten: speltmeel, emmermeel, water, zeezout.

Beschikbaar: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Prijs: 4,8 euro (750gr)

deens roggebroodje

het deens roggebroodje is een broodje boordevol geroosterde pitten en gekiemde zaden. Een bom van smaak en energie. Het brood word enkel in zijn geheel verkocht

Ingrediënten: roggemeel, speltmeel, gekiemde boekweit, gekiemde roggekorrel, geroosterde zonnebloempitten, geroosterd lijnzaad, gerstemoutstroop, water en zeezout.

Beschikbaar: donderdag, vrijdag zaterdag en zondag
Prijs: 7 euro (800gr)

amandel -Rozijnenbrood

De naam spreekt voor zich: het amandel-rozijnenbrood is een tarwebrood waar voornamelijk geroosterde amandelen en rozijnen aan toegevoegd werden..

Ingrediënten: tarwemeel, roggemeel rozijnen, geroosterde amandelen en zonnebloempitten, zeezout.

Beschikbaar:  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Prijs: 8 euro/kg

korstkrans

Ingrediënten: tarwebrooddeeg met of zonder zaden (sesam / maanzaad).

Beschikbaar:  zaterdag en zondag
Prijs: 3,25 euro (450gr)

Openingsuren 

donderdag: 10u tot 18u
vrijdag: 10u tot 18u
zaterdag: 9u tot 18u
zondag: 9u tot 14u

Gesloten:
maandag, dinsdag, woensdag.

Volg ons 

Bakkerij Korst 

Korst

Hal 5 - Diestsesteenweg 104
3010 Kessel Lo

Contact

Bestellingen of vragen:
sms/tel 0468 00 08 35.